ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Οι δράστες ήταν εγκληματίες, όχι πρόσφυγες

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 0:25 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Νοε 2015 0:28

 

ΑΤΤΑΛΕΙΑ

«Θα έλεγα στους Ευρωπαίους που προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα για το προσφυγικό που έχουμε συμφωνήσει, να είναι σοβαροί και να μην ενδώσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ από την Αττάλεια στο περιθώριο της Συνόδου των G20.

«Δεν θα πρέπει να συγχέουμε τις διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων που έρχονται στην Ευρώπη», ανέφερε. «Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία αλλά δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξουμε τη γενική μας προσέγγιση», συμπλήρωσε.

Υπογράμμισε ότι οι χώρες της ΕΕ δεν θα πρέπει να αρνούνται να υποδεχτούν πρόσφυγες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Οι δράστες των τρομοκρατικών ενεργειών στο Παρίσι ήταν εγκληματίες, δεν αναζητούσαν άσυλο, τόνισε, μετά τις δηλώσεις Πολωνών και Σλοβάκων αξιωματούχων ότι οι επιθέσεις αναδεικνύουν τις ανησυχίες της Ευρώπης για την υποδοχή μουσουλμάνων προσφύγων.

Ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων

Οι ηγέτες της Ομάδας των Είκοσι (G20) προηγμένων και αναδυόμενων χωρών του πλανήτη συμφώνησαν να ενισχύσουν τους συνοριακούς ελέγχους και την ασφάλεια της αεροπορίας μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους, σύμφωνα με το σχέδιο της τελικής ανακοίνωσης της συνόδου που περιήλθε σε γνώση του Reuters.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass