Ενημερωτικές εκδηλώσεις στο ΤΕΕ για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2016 13:31

 

Το ΤΕΕ τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα τέσσερα (4) νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

  • Στη Λάρισα την Πέμπτη 25/02/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Ιωάννης Βαρνάς» στο τρίτο όροφο του κτιρίου του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλλα)
  • Στα Τρίκαλα την Παρασκευή 26/02/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα)
  • Στην Καρδίτσα την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου «Κιέριον».

Τα προγράμματα που θα αναλυθούν είναι τα εξής:

1. «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» -Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 50.000€ και η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμων δαπανών.

2. «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» - Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 60.000€ και η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμων δαπανών.

3. «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» - Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 200.000 ευρώ και η χρηματοδότηση φτάνει στο 50% των επιλέξιμων δαπανών.

4. «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» - Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 150.000 ευρώ και η χρηματοδότηση φτάνει στο 50% των επιλέξιμων δαπανών.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για όλους όσους ενδιαφέρονται. Τα προγράμματα αφορούν όλους τους επιστήμονες και ελευθέρους επαγγελματίες καθώς και τους ανέργους, δίνοντας δυνατότητα επιδότησης έως το 100% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης.

Στα πλαίσια της καθιερωμένης συνεργασίας μας καλούμε όλους τους επιστημονικούς φορείς και τα επιμελητήρια να ενημερώσουν τα μέλη τους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass