ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Κ-Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σεμινάρια κατάρτισης μηχανικών

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 8:03

Κύκλο τεσσάρων δωρεάν σεμιναρίων σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα με θέμα “Project management”, υλοποίησε το περιφερειακό τμήμα του ΤΕΕ/ΚΔΘ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κατάρτισης μηχανικών. Τα σεμινάρια εντάσσονται σε μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων (πάνω από 30 έως σήμερα) που λαμβάνουν χώρα στο τμήμα καθόλη τη διάρκεια του έτους, με στόχο τα μέλη του να είναι ενήμερα, για τα παραδοσιακά εργασιακά αντικείμενα τους αλλά και να ανοίξουν νέους ορίζοντες σε νέους τομείς που οι μηχανικοί έχουν ρόλο και μάλιστα σημαντικό.

Το σεμινάριο, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του τμήματος κ. Τσιώνα Βασίλειου και αποσκοπεί στην εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης έργων μέσω της χρήσης με λογισμικό. Μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων του λογισμικού βελτιστοποιείται η απόδοση των έργων στο μικρότερο δυνατό κόστος και χρόνο, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση των κερδών.

Μάλιστα λόγω της μεγάλης συμμετοχής των συναδέλφων αποφασίστηκε να υλοποιηθεί ένα ακόμη σεμινάριο τον Σεπτέμβριο προκειμένου να καλυφθούν οι αιτήσεις συμμετοχής.

Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ζιώζιας Χρήστος – διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και επιστημονικός υπεύθυνος ο κ. Γερογιάννης Βασίλειος – πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας, διπλωματούχος μηχανικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass