Εργα 7 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση προβλημάτων από τις πρόσφατες θεομηνίες στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2016 12:44

Την ένταξη έργων συνολικού προϋπολογισμού 7.209.000 ευρώ τα οποία θα αντιμετωπίσουν προβλήματα που προκλήθηκαν σε ολόκληρη τη Θεσσαλία από πρόσφατες θεομηνίες ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός, ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους, τόσο τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, όσο και τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίση, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή και των γενικών γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Δέδε.

Ειδικότερα, τα έργα αφορούν τον καθαρισμό της κοίτης ποταμών (Ενιπέας), την κατασκευή αναχωμάτων στον Ενιπέα, ασφαλτοστρώσεις και άρσεις καταπτώσεων στα σημεία του οδικού δικτύου όπου προκλήθηκαν καταστροφές, όπως στην επαρχιακή οδό Φάρσαλα – Βόλου, έργα σε μικρούς χείμαρρους, βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανακοίνωσε επίσης ότι μετά από πολύωρη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Δέδε, αποφασίστηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, επιπλέον έργα ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα αφορούν σε βελτίωση των οδικών αρτηριών της Θεσσαλίας.

(Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass