Χορευτική βραδιά στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2016 16:52

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία των Μεσσαγγάλων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της χοροεσπερίδας του Εξωραιστικού Συλλόγου η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δήμου Τεμπών.

Η έναρξη έγινε με το χορευτικό του πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάνης. Ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Δηψάνας Αχιλλέας και ο πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου  Μεσσαγγάλων κ. Γελαδάρης Γεώργιος ευχαρίστησαν τους φίλους και κατοίκους των Μεσσαγγάλων, που παρευρέθηκαν καθώς και τη  χοροδιδάσκαλο του χορευτικού Αιγάνης κ.  Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα ,για τη συμμετοχή τους,. Ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τη λαικοδημοτική ορχήστρα του Θανάση Καλούση, που εμφανίστηκε στη χοροεσπερίδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Πανούλης Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Καλτσάς Νικόλαος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Μπουζέκης Ευθύμιος, Μαιμάρης Δημήτριος, Νικολάου Γεώργιος, ο υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου Τεμπών κ. Ζάρας Λάμπρος, και η πρόεδρος του Συλλόγου παραλίας Κουλούρας κ. Μπακόλα Γαρυφαλλιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass