ΧΘΕΣ ΣΕ ΛΑΜΠΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΔ

Τίμησαν τους Θεσσαλούς αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων

* Γ. Κωτσός: "Μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Έλληνες"

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2016 10:13

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας

Υπερηφάνεια, τιμή και ευγνωμοσύνη για τους αθλητές από τον θεσσαλικό κάμπο, οι οποίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας σε μια λαμπρή εκδήλωση τιμήθηκαν οι Θεσσαλοί αθλητές για την παρουσία τους, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. 

Τους αθλητές και τους συνοδούς τους, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός  καθώς και η πλειοψηφία του Δ.Σ. στα γραφεία της.

Και απονεμήθηκαν  στους Ολυμπιακούς αθλητές «Τιμής Ένεκεν» τιμητική πλακέτα, για τη συμμετοχή τους στη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Ο κ.Κωτσός που πρώτος πήρε τον λόγο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που είμαι στην ευχάριστη θέση να απευθυνθώ προσωπικά σε εσάς και να σας πω πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνατε, εκπροσωπώντας τη Θεσσαλία και την Ελλάδα. Δεν σας κρύβω ότι πέρα από τη  χαρά που δώσατε τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και σε όλους τους  Έλληνες, σας ζηλεύω και ότι πολύ θα ήθελα να έχω και εγώ τη σωματική, ψυχική και πνευματική δύναμη να συμμετάσχω και να διακριθώ, σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Μαζί με εμένα στη σημερινή εκδήλωση παρίσταται σχεδόν όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας ως  ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς εσάς που μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Έλληνες».

Στη συνέχεια η γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου συνεχάρη με τη σειρά της όλους τους αθλητές και τα συγγενικά τους πρόσωπα, τονίζοντας ότι αυτή η υπέροχη προσπάθεια θα έχει και συνέχεια με καλύτερα αποτελέσματα και η πιο σημαντική περίοδος θα είναι η στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας, θα χαμηλώσουν.

Συγχαρητήρια απηύθυναν προς τους Θεσσαλούς αθλητές ο κ. Αλεξάκος Φώτης, δήμαρχος Καρδίτσας, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η πρωτοβουλία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ελήφθη μετά από πρόταση του μέλους του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, Δημοτικού Σύμβουλου Σοφάδων, ο κ. Μεριβάκης Γιώργος δήμαρχος Φαρκαδόνας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Κομήτσας Ρίζος, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλελέρ, Κολλάτος Κων/νος, Δήμαρχος Τεμπών, Στουρνάρας Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων,  Αγγέλης Βασίλειος, Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας Καλαμπαλίκης Κων/νος, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας,  Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Δημοτικός Σύμβουλος Σοφάδων, Πατσιαντάς Μαργαρίτης, Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου και ο Νασιακόπουλος Αθανάσιος, Δήμαρχος Κιλελέρ.

Στην εκδήλωση δεν παρέστη η Ντρισμπιώτη Αντιγόνη και την  τιμητική πλακέτα θα της την απονείμει το μέλος του  Δ.Σ. ο κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των τιμητικών πλακετών, ως εξής:

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός στην κ. Τσινοπούλου Παναγιώτου-Βάδην, η κ. Καραλαριώτου στην Αλεξούλη Χάιδω-Άλμα εις μήκος, ο κ. Αλεξάκος στον Παπαμιχαήλ Αλέξανδρο-Βάδην, ο κ. Μεριβάκης στην Αναγνωστοπούλου Κρίστι-Δισκοβολία και ο κ. Πατσιαντάς, στον Βολικάκη Χρήστο- Ποδηλασία ταχύτητας.

Ο αθλητής Διαμαντής Στέφανος που συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο 2016 στο αγώνισμα τένις με αμαξίδιο θα τιμηθεί μετά την επιστροφή του από το Ρίο. 

*Ακολούθησε δεξίωση από την ΠΕΔ Θεσσαλίας στους αθλητές οι οποίοι αναφέρθηκαν στη μεγάλη εμπειρία που έζησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στις όμορφες  στιγμές που πέρασαν στο Ρίο της Βραζιλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass