ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΕ &ΤΕΙ

Εκπαίδευση μηχανικών στη Διαχείριση Έργων

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2016 14:47

Εκδήλωση με θέμα «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων» συνδιοργανώνεται από το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Θεσσαλίας, στις αντίστοιχες αίθουσες του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στη Λάρισα την Τρίτη 27/09, στην Καρδίτσα την Πέμπτη 29/09/ και στα Τρίκαλα την Τρίτη 04/10. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν επιστημονικές εισηγήσεις που αφορούν την κατάρτιση,  εκπαίδευση και πιστοποίηση στο πεδίο της Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (Project Management). Θα παρουσιαστεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων» που υλοποιεί το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Θα δοθεί ενημέρωση αναφορικά με διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στο πεδίο της διαχείρισης έργων (project management). Η εκδήλωση οργανώνεται από τη Μόνιμη Επιτροπή Νέων Τεχνολογιών του Τμήματος Κ&Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.  

Επίσης, θα παρουσιαστεί η αξιολόγηση των πέντε  κύκλων κατάρτισης – σεμιναρίων με θέμα «Διαχείριση Έργων με Χρήση Λογισμικού» που υλοποιήθηκαν από το Περιφερειακό Τμήμα Κ&Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν δωρεάν περισσότεροι από 80 μηχανικοί, στους οποίους και θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης. Σύμφωνα με πρόγραμμα της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι εισηγήσεις:

- «Προπτυχιακή & μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη διαχείριση έργων» Δρ. Λεωνίδας Ανθόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, διευθυντής μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων»

- «Διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στη διαχείριση έργων» Δρ. Παντελής Υψηλάντης, καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, γενικός γραμματέας Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων

- «Αξιολόγηση σεμιναρίων κατάρτισης «διαχείριση έργων με χρήση λογισμικού» Δρ. Βασίλης Γερογιάννης, επιστημονικός υπεύθυνος των σεμιναρίων, αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Χρήστος Ζιώζιας, εκπαιδευτής των σεμιναρίων, διπλ. πολιτικός μηχανικός, MSc στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass