Στη Μύκονο ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “musicArte”

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2016 13:39

Για τη Μύκονο, το «νησί των ανέμων», αναχωρεί η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας "musicArte" με σκοπό να δώσει δυναμικό παρόν στο 1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Μυκόνου.

Το φεστιβάλ χορωδιών φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα των Κυκλάδων και διοργανώνει ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο δήμος της Μυκόνου. Θα πραγματοποιηθεί από 14 ως 16 Οκτωβρίου στο Γρυπάρειο πολιτιστικό κέντρο της χώρας του νησιού. Στην 3ήμερη διοργάνωση συμμετέχουν οιχορωδίες: «Εμμέλεια» Πολυφωνική χορωδία Πατρών, μικτή χορωδία «Βισσάνθη» Νέας Ραιδεστού, μικτή χορωδία Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας «MusicArte”, χορωδία αποφοίτων του κολλεγίου «Ανατόλια» Θεσσαλονίκης, χορωδία δήμου Παραλιμνίου Κύπρου, χορωδία «Ευαγόρας» Αμμοχώστου Κύπρου και η οικοδέσποινα χορωδία δήμου Μυκόνου.

Το χορωδιακό σχήμα της Ελασσόνας επισκέπτεται το νησί ύστερα από πρόσκληση που δέχθηκε από την διευθύντρια μουσικής του ομίλου UNESCO κ. Εύα Βασιλοπούλου αμέσως μετά από την πετυχημένη εμφάνισή της στο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ του Ναυπλίου την περασμένη Άνοιξη. Η μικτή χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte” θα παρουσιάσει ένα αξιόλογο και απαιτητικό πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία acapella και συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass