ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΗ «ΜΑΧΗ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

«Ανάσα αξιοπρέπειας» και από την Καρδίτσα!

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:51

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (όπως άλλωστε και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας) προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην εθνική προσπάθεια διεκδίκησης αλλαγής των πολιτικών λιτότητας που έφεραν τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας στο χείλος της καταστροφής.

Η πρόσκληση με το μήνυμα «ανάσα αξιοπρέπειας», στάλθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δεν είχε κάποια πολιτική απόχρωση, γεγονός που κινητοποίησε τον κόσμο να ανταποκριθεί άμεσα και χωρίς μεγάλη σκέψη.

Νέα συγκέντρωση με αφορμή και την κρίσιμη συνεδρίαση κορυφής των επικεφαλής των χωρών μελών της Ευρωζώνης, προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα και πάλι στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ 

Με αφορμή τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Μιχαλάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:

«Με αφορμή τη μεγάλη, λαϊκή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (πλατεία Ελευθερίας), ο βουλευτής Καρδίτσας, Νίκος Μιχαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Η Ελλάδα διαπραγματεύεται, και όχι αποκλειστικά η κυβέρνηση της κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ. Και η χώρα διαπραγματεύεται και ισχυροποιείται στην επίμονη και δύσκολη αυτή διαδικασία, με την παρουσία της κοινωνίας, των νέων, των ανέργων, των εργαζόμενων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των αγροτών, στις κινητοποιήσεις, στους δρόμους. Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις υποστήριξης στην κυβέρνηση είναι ευπρόσδεκτες, καλοδεχούμενες, συγκινητικές και εξαιρετικά σημαντικές. Σημαντικές για το μήνυμα που στέλνεται στο εξωτερικό, στους ευρωπαίους εταίρους, τους λαούς της Ευρώπης, αλλά και τους αμετανόητους «μερκελιστές» οπαδούς της λιτότητας εντός και εκτός συνόρων : Μήνυμα λαϊκής απαίτησης να εισακουστούν οι προτάσεις της κυβέρνησης, να εισακουστούν οι διεκδικήσεις ενός λαού. Αυτές οι διεκδικήσεις για δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και κοινωνική και πατριωτική ανάταση είναι και ο γνώμονας των προτάσεων της κυβέρνησης της κοινωνικής σωτηρίας στο τραπέζι των συζητήσεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass