Η ΔΚΜ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 15 Νοε 2016 22:00

«Στα πλαίσια επισκέψεων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας,

συναντήσεις με τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον Γενικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κώστα Μέγα, είχε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών- ΔΚΜ ενόψει των επικείμενων εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνοντας: «Τις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, και Χωρικού Σχεδιασμού, Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Λάρισας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν  ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παληός και αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου.

Στην διάρκεια των συναντήσεων με συνάδελφους μηχανικούς, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των μηχανικών στις Υπηρεσίες, καθώς και για την πρόοδο των υπό κατασκευή και δημοπράτηση Δημοσίων Έργων αλλά και για την εξέλιξη του ΕΣΠΑ. Ο περιφερειάρχης και ο Γενικός Διευθυντής, ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και τόνισαν την ανάγκη για ανάκαμψη της χώρας μέσα από την ανάπτυξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass