ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

Ευρεία σύσκεψη αγροτών στον Παλαμά

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 9:51

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στον Παλαμά, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, προκειμένου να συζητηθεί το αγωνιστικό πλάνο των επόμενων ημερών και η καλύτερη προετοιμασία ενόψει των μπλόκων στις Εθνικές Οδούς.

Ήδη, κλιμάκια της Ομοσπονδίας επισκέπτονται το τελευταίο διάστημα τα χωριά του κάμπου για να ενημερώσουν τους αγρότες για τις δυσμενείς εξελίξεις, αλλά και για να διερευνήσουν τις αγωνιστικές προθέσεις τους για τις επικείμενες κινητοποιήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΣΚ έδωσε χθες συνέντευξη τύπου κατά την οποία ανακοίνωσε τη σύσκεψη, ενώ ο επικεφαλής αγροτοσυνδικαλιστής κ. Βαγγέλης Μπούτας εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να υποκύψει κανείς αγρότης στις κυβερνητικές «σειρήνες» περί συναντήσεων και διαλόγου για μη πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων. Όπως είπε, ο αγώνας είναι μονόδρομος καθώς η κυβέρνηση προχωράει ακάθεκτη στην εφαρμογή των σκληρών αντιλαϊκών φοροεισπρακτικών μέτρων κατ’ επιταγή των δανειστών!

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ επανέλαβε την απόφαση της πανελλαδικής επιτροπής για στήσιμο μπλόκων στις 23 Ιανουαρίου σε μια προσπάθεια αντίδρασης και ανατροπής των μνημονιακών σχεδιασμών ξεκληρίσματος των μικρομεσαίων αγροτών. Παράλληλα απηύθηνε κάλεσμα σε όλους τους Καρδιτσιώτες παραγωγούς να δώσουν βροντερό παρών στη νέα οργανωτική σύσκεψη του Παλαμά. Ο κ. Μπούτας προέβλεψε μάλιστα ότι αυτή τη φορά ο ξεσηκωμός του αγροτικού κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε όγκο και αγωνιστικό παλμό!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass