ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Μείωση δημοτικών τελών στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2017 13:20

ΤΡΙΚΑΛΑ

Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, στην προχθεσινή του συνεδρίαση, έκανε δεκτή την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία τροποποιεί απόφασή της και εγκρίνει τον καθορισμό ενιαίου ανταποδοτικού τέλους έτους 2017.

Πιο συγκεκριμένα, με την απόφαση αυτή, όπως επισημαίνεται από τη δημοτική αρχή, απαλλάσσονται από τέλη καθαριότητας παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα ή μειώνονται δημοτικά τέλη για κατηγορίες επαγγελματιών.

Ο Κ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Με την πολύ σημαντική αυτή του απόφαση, ο Δήμος Τρικκαίων, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ενισχύει τους επαγγελματίες και τους  παραγωγούς στην προσπάθεια τους να παραμείνουν όρθιοι.

Η συγκεκριμένη απόφαση, προστέθηκε,  ανακουφίζει σειρά δημοτών και συνακόλουθα, έχει θετικά αποτελέσματα στη χρηματοδοτική ροή στην τοπική αγορά.

Ετσι, ο Δήμος Τρικκαίων, διευκρινίστηκε, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες, τους παραγωγούς, τους κτηνοτρόφους και ενισχύει το τεράστιο δίχτυ ασφάλειας στον κοινωνικό τομέα που ήδη υλοποιείται.

Σημειώνεται ότι παραμένει σε ισχύ η απόφαση του 2008, για μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% στους νεφροπαθείς, ενώ ανάλογες μειώσεις υπάρχουν και στη ΔΕΥΑΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass