ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΟΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Ραντεβού στο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 18:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σε αποτίμηση του αγώνα, όπου ασκείται κριτική σε αγροτικά «αντι-μπλόκα», αλλά και πολιτικές δυνάμεις για διασπαστικό ρόλο, προέβη το ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, καλώντας ταυτόχρονα αγρότες και κτηνοτρόφους να μετάσχουν στον αγωνιστικό γιορτασμό –συλλαλητήριο- του Κιλελέρ στις 19 Μάρτη.


Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Το Δ.Σ. της ΕΟΑΣΚ χαιρετίζει τους εκατοντάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρέθηκαν στον αγώνα και στα μπλόκα, παλεύοντας ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ που μας εξοντώνει.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα όσους αγνόησαν εμπόδια που στήθηκαν από την κυβερνητική προπαγάνδα, που ξεπέρασε κάθε όριο με συκοφαντίες και ψέματα. Όσους αντιστάθηκαν στην προσπάθεια υπονόμευσης του αγώνα από τους δημιουργούς του αντι-μπλόκου στο Δέλτα Καρδίτσας, πατώντας στα υπαρκτά προβλήματα μικρών και μεσαίων αγροτών και στο κόστος που είχε η συμμετοχή στο μπλόκο της Νίκαιας.
Απέναντί μας στάθηκαν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η ΛΑΕ, που εκτός από τα κατάπτυστα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες που υπονόμευαν τον αγώνα, έφτασαν σε σημείο να στήσουν αντι-μπλόκα μαζί με χρυσαυγίτες, όπως στο Κιάτο και το Κομπότι Άρτας, εκτός οργανωμένου αγροτικού κινήματος.
Συντονισμένα πλέον μπορούμε μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, ενιαία να οργανώνουμε αγώνες διεκδικητικούς στην κατεύθυνση υποστήριξης των συμφερόντων των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, για να μην ξεκληριστούν από την φιλομονοπωλιακή πολιτική ΕΕ, κυβερνήσεων της χώρας και των μνημονίων που ψήφισαν οι 222 βουλευτές των κομμάτων που πολέμησαν τον αγώνα μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass