Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΡΟΠΑΛΑ

"Επεισόδιο" με Κασιδιάρη - Ηλιόπουλο στον Βόλο

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2017 8:55

ΒΟΛΟΣ

Έντρομοι και κρατώντας ρόπαλα φυγαδεύτηκαν χθες από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA στον Βόλο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.


Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του στον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε τη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών έξω από το στούντιο. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου και Μιχαλολιάκου ενώ έκαναν αναφορές και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργον Ρουπακιά.
Η συνέντευξη διακόπηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού φωνάζοντας συνθήματα, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.
Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από οπαδούς του κόμματος αντίστοιχα... εξοπλισμένους φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, έκανε λόγο για "οργανωμένη προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού λόγου του κόμματος".

Σχετικά Άρθρα