ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΚΗΠΑΚΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Νόμιμα σπίτια, αλλά χωρίς ρεύμα!

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2017 17:15

ΤΡΙΚΑΛΑ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν 105 λυόμενα σπίτια που παραχωρήθηκαν από τον δήμο Τρικκαίων σε Ρομά του οικισμού Κηπάκι.

Αν και το σύνολο των λυόμενων οικίσκων έχει παραχωρηθεί στους δικαιούχους στεγαστικής συνδρομής και έχουν υπογραφεί τα αντίστοιχα παραχωρητήρια, οι δικαιούχοι δεν έχουν καταφέρει τη σύνδεση των οικιών τους με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ λόγω έλλειψης νομιμοποιητικού εγγράφου περί της νομιμότητας της λυόμενης κατασκευής από πλευράς πολεοδομικών αδειών. Μάλιστα, η απόφαση παραχώρησης εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων,
σύμφωνα με τους όρους χρήσης των λυόμενων οικίσκων για την εύρυθμη λειτουργία του οικισμού, εξουσιοδοτώντας παράλληλα τον δήμαρχο Τρικκαίων για την υπογραφή των σχετικών παραχωρητηρίων. Την έγκριση υπογραφής κάθε νομιμοποιητικού εγγράφου που θα απαιτηθεί προς τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για τη σύνδεση των λυόμενων οικίσκων που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της στεγαστικής αποκατάστασης των ΡΟΜΑ στον οικισμό Κηπάκι, στο οποίο θα βεβαιώνεται η νομιμότητα της κατασκευής εισηγείται προς το Δ.Σ. ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Ψύχος. Επίσης, ο ίδιος εισηγείται την εξουσιοδότηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είτε στον προϊστάμενο αυτών για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass