Ποινικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς και γονείς

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2017 10:39

ΒΟΛΟΣ

Ποινικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου μαθητή, από συμμαθητές του άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.


Η υπόθεση που συντάραξε την τοπική κοινωνία του Βόλου, τον περασμένο Οκτώβριο, αφορά στην κακοποίηση μαθητή της Ε' δημοτικού με αιχμηρό αντικείμενο από δύο αγόρια και ένα κορίτσι, μαθητές μεγαλύτερης τάξης. Η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου ολοκληρώθηκε στο κομμάτι που αφορά στους εκπαιδευτικούς και γονείς, οι οποίοι παραπέμπονται σε δίκη με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων και τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον πταισματοδίκη Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος κατά των έξι εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου του Βόλου, όπου φοιτούσε τόσο ο μαθητής, όσο και οι τρεις συμμαθητές του, που φέρονται πως τον κακοποίησαν σεξουαλικά.
Την κακοποίηση του ανηλίκου είχε επιβεβαιώσει και η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία ήταν και εκείνη που εξέτασε τον μαθητή μετά την καταγγελία του συμβάντος.
Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακριτική διαδικασία για τους τρεις μαθητές, που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass