Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Καταδικάζουν ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 9:18

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ψήφισμά του «καταδικάζει απερίφραστα τη νέα δολοφονική επίθεση και τον ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή από τη Χρυσή Αυγή» και αναφέρει: « Οι εγκληματίες φασίστες - ναζιστές της Χρυσής Αυγής έδειξαν για άλλη μια φορά το δολοφονικό τους ποιόν. Είναι δολοφόνοι, ακριβώς γιατί είναι ναζιστές και ρατσιστές.

Γιατί αποτελούν την πιο ακραία, βάρβαρη και εγκληματική έκφραση του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος που τους τρέφει ως δύναμη κρούσης κατά του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ως κατασταλτική δύναμη απέναντι στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, απέναντι στο ριζοσπαστικό προσανατολισμό τους.

Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί πιστά τους εκμεταλλευτές του εργατικού και λαϊκού μόχθου, τους κεφαλαιοκράτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους, βιομήχανους, εφοπλιστές. Δεκάδες είναι οι παρεμβάσεις της μέσα στη Βουλή υπέρ των συμφερόντων τους, ταυτόχρονα με την «εξωκοινοβουλευτική» εγκληματική δράση ενάντια σε αγωνιστές - συνδικαλιστές και ταξικά σωματεία, σε φτωχούς και ταλαιπωρημένους μετανάστες - πρόσφυγες, με τη λειτουργία δουλεμπορικών γραφείων για να προσφέρουν φτηνή εργατική δύναμη στους μεγαλοεργοδότες.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτούς τους εγκληματίες - υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματός τους που γεννά τη φτώχεια, τη δυστυχία, τον πόλεμο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass