ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Σύσφιξη σχέσεων με την Αστυνομία της Κροατίας

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 8:30

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα γενικά πλαίσια της δημιουργίας ειλικρινών σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με Αστυνομικά Σώματα ξένων χωρών, που συμμετέχουν στην παγκόσμια οργάνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τετραήμερη εκδρομή στην Κροατία και το Μαυροβούνιο.

Στην Κροατία και συγκεκριμένα στην περιφέρεια του Ντουμπρόβνικ, υπήρξε εποικοδομητική επικοινωνία και ταυτόχρονα δημιουργία φιλικών σχέσεων με υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα στην πόλη Ston έγινε συνάντηση με τον Διοικητή της Αστυνομίας κ. Ante Beader και ακολούθησε ξενάγηση στο μεσαιωνικό κομμάτι, στα τείχη, αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Στελέχη προχώρησαν σε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής Αστυνομίας και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών. Στην πρωτεύουσα της περιοχής, το πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, ο κ. Vlaho Lujo, υψηλόβαθμο στέλεχος της Συνοριακής Αστυνομίας της Κροατίας και Γενικός Γραμματέας της ΙΡΑ Ντουμπρόβνικ, στην διάρκεια συνεστίασης σε πανέμορφο παραδοσιακό εστιατόριο, εγκάρδια καλωσόρισε την Καρδιτσιώτικη αντιπροσωπεία και δώρισε στον ιδρυτή του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας κ. Δημήτριο Καλλιαντζή μια πλήρη στολή ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας της Κροατίας. Από την πλευρά τους οι Καρδιτσιώτες αστυνομικοί πρόσφεραν στους συναδέλφους τους Κροάτες, λάβαρα του Αστυνομικού Μουσείου και της ΙΡΑ Καρδίτσας, αναμνηστικά της Καρδίτσας και ένα πηλίκιο ανώτερου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Αστυνομικό της Καρδίτσας, όπου τοποθετήθηκε και η ανωτέρω δωρηθείσα στολή εκτίθενται επίσης και στολές από τις Αστυνομίες της Γερμανίας, της Ολλανδίας, του Καναδά, της Τουρκίας, της Ν. Ζηλανδίας, της Σερβίας, της Λιθουανίας, της Αυστραλίας, της Νιγηρίας και της Γκάνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass