ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Ο δήμαρχος Τρικκαίων εγκαλεί το Ν. Ντίτορα

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 16:18

ΤΡΙΚΑΛΑ (Του ανταποκριτή μας)
Αντίδραση μέσω επιστολής εκδηλώθηκε χθες από το  Δήμαρχο  Τρικκαίων κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων για παράκαμψη συλλογικών αποφάσεων του Δήμου για επένδυση στο Βαλτινό.

Ειδικότερα, με επιστολή που απέστειλε χθες το πρωί στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας κ. Νικόλαο Ντίτορα, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνδράμει «στην άσκηση κάθε ένδικου βοηθήματος» κατά απόφασης του Συντονιστή.  Η συνδρομή αυτή, όπως διευκρινίζεται, μετά από συνεννόηση με την τοπική κοινωνία, αφορά στην έκδοση απόφασης από την πλευρά του Συντονιστή, έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών. Αυτό έγινε, προστίθεται, σε αντίθεση με τέσσερις αρνητικές  γνωμοδοτήσεις όλων των αρμόδιων οργάνων της τοπικής κοινωνίας: Τοπικό Συμβούλιο Βαλτινού, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Τρικκαίων, Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων και Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας. Η εγρήγορση του Δήμου από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η έκδοση της απόφασης και η συνεργασία με την τοπική κοινωνία, οδήγησαν στον σχεδιασμό για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων βημάτων. Πρώτο εξ αυτών, η επιστολή που ακολουθεί (η οποία κοινοποιείται και στους υπουργούς, Εσωτερικών κ. Παν. Σκουρλέτη και Περιβάλλοντος & ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass