ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

«Πυρετός» διεργασιών ενόψει της έλευσης Τσίπρα

* Συνεδρίασε χθες το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2017 22:20
Από τη χθεσινή συνεδρίαση του άτυπου περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ Από τη χθεσινή συνεδρίαση του άτυπου περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρετός» διεργασιών επικρατεί στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας που θα γίνει στη Λάρισα, στις 10 και 11 Οκτωβρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου, που συνδιοργανώνουν Υπ. Οικονομικών και Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα ανοίξουν με ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και θα ολοκληρωθούν με ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, ενώ πολυμελές κλιμάκιο υπουργών θα βρεθεί στη Λάρισα.

Χθες, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, συνεδρίασε το άτυπο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία κομματικών και κυβερνητικών στελεχών όπου και διαμορφώθηκαν οι πρώτοι θεματικοί άξονες του συνεδρίου. Στο ίδιο πλαίσιο, κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον εκπρόσωπο του υπουργού Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου Χριστ. Βερναρδάκη, Θανάση Ζαχαρόπουλο, θα βρεθεί ξανά στη Λάρισα, την ερχόμενη εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) για να διαμορφώσει το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Στο ίδιο πλαίσιο είναι ενταγμένες και οι επισκέψεις του υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου την ερχόμενη Τρίτη στη Λάρισα, του υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου στην Καρδίτσα στις 2 Οκτωβρίου, ενώ πριν το συνέδριο θα αφιχθεί στη Λάρισα και ο υπουργός Υγείας Ανδρ. Ξανθός. Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι επαφές των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και δημάρχους.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην καλύτερη προετοιμασία του συνεδρίου αναφέρθηκαν ο κ. Ζαχαρόπουλος αλλά και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για τις οργανώσεις της Θεσσαλίας, Θωμ. Τσούκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα αφορούν στο σκέλος των υποδομών της διαχείρισης υδάτων και του περιβάλλοντος. Το δεύτερο σκέλος θα αφορά στο κοινωνικό κράτος (παιδεία, υγεία, εργασία, πρόνοια κλπ), ενώ το τρίτο σκέλος θα αφορά στην παραγωγική ανασυγκρότηση (τουρισμός, αγροτική οικονομία, μεταποίηση κλπ).

Στη χθεσινή συνεδρίαση συμμετείχαν η υφυπ. Οικονομίας και βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, οι βουλευτές Νίκ. Παπαδόπουλος, Σακ. Παπαδόπουλος και Αλ. Μεϊκόπουλος καθώς και στελέχη του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε ήδη στο Μαξίμου συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού με τον υπουργό Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου Χριστ. Βερναρδάκη.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass