ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

«Αδειασμα» καταγγέλλουν Τρικαλινοί υδραυλικοί

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2017 19:04 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Οκτ 2017 19:06

ΤΡΙΚΑΛΑ

«Άδειασμα» από συνάδελφους τους των νομών Λαρίσης, Καρδίτσας και Μαγνησίας καταγγέλλουν Τρικαλινοί υδραυλικοί με αφορμή πρόσφατη συνάντηση που έγινε με τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό.


Συγκεκριμένα τα μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών ν. Τρικάλων και περιχώρων τονίζουν σε σχετικό κείμενο:
«Με έκπληξη, απορία και απογοήτευση διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο (Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017) δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (;) όσον αφορά στη «Συνάντηση Κ. Αγοραστού με σωματεία θερμοϋδραυλικών» και αντικείμενο την πάταξη του φαινομένου της ύπαρξης μη αδειούχων υδραυλικών και λαθραίων εγκαταστατών.
Ενώ στον πρόλογο του κειμένου αναφέρεται ότι «με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό συναντήθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων θερμοϋδραυλικών των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας», στον επίλογο διαβάσαμε τα ονοματεπώνυμα και τις ιδιότητες των παρόντων συναδέλφων από τους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας και Καρδίτσας.
Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων απουσίαζε, όχι μόνο από το δελτίο Τύπου, αλλά και από τη συνάντηση διότι, απλούστατα ουδέποτε ενημερωθήκαμε για την πραγματοποίησή της, ούτε λάβαμε σχετική πρόσκληση από κανέναν!
Ενώ τα προβλήματα είναι κοινά, εντούτοις κάποιοι συνάδελφοι επιλέγουν (άγνωστο ΓΙΑΤΙ) να κινηθούν για την επίλυσή τους χωριστά.
Με πλήρη έλλειψη συναδελφικότητας, στην προκειμένη περίπτωση, επεδίωξαν και πέτυχαν τετ α τετ με τον κορυφαίο παράγοντα της Θεσσαλίας για το πλέον καυτό θέμα του κλάδου μας.
Για ποιον λόγο δεν κληθήκαμε; Γιατί μας απέκλεισαν από τον διάλογο με τον κ. Κ. Αγοραστό; Γιατί δεν μας έδωσαν – οι συνάδελφοι, πάντα – την ευκαιρία να αναπτύξουμε – κι εμείς – τις θέσεις μας και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας στην κατεύθυνση σύνθεσης απόψεων για την επίλυση ενός σοβαρότατου προβλήματος, της ύπαρξης δηλαδή μη αδειούχων υδραυλικών και λαθραίων εγκαταστατών;
Μετά το δημόσιο «άδειασμά» μας, είχαμε χρέος να τοποθετηθούμε δημόσια.
Αυτά προς το παρόν...»
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ν. Βαλομάνδρας         Ο Γεν. Γραμματέας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass