ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Σύντομα σε λειτουργία το κλειστό κολυμβητήριο

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2017 19:37

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε δέσμευση για λειτουργία της πισίνας του κλειστού κολυμβητηρίου, το επόμενο δεκαήμερο, προχώρησε χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Λεβέντη, μετά από ερώτηση που υπέβαλε στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καΐκης.

Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε η εισήγηση επί του Σ.Α.Υ.-Φ.Α.Υ. για ανακαίνιση του κολυμβητηρίου.
Το εν λόγω έργο αφορά την μερική ανακαίνιση του κλειστού κολυμβητηρίου στην «Μπάρα» Τρικάλων. Το κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση, εξυπηρετεί τα αθλήματα που υγρού στίβου που διεξάγονται σε κλειστό χώρο, π.χ. όπως η κολύμβηση, η τεχνική κολύμβηση και τη διεξαγωγή αγώνων.
Διαθέτει κλειστή κολυμβητική δεξαμενή 25,00μχ 14,00μ, ανοιχτή κολυμβητική δεξαμενή καθώς επίσης και κερκίδες με τις θέσεις των θεατών και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των αθλητών, της διοίκησης και του κοινού. Οι κερκίδες των θεατών και η αγωνιστική κολυμβητική δεξαμενή είναι στον ίδιο ενιαίο  χώρο.  Το κλειστό κολυμβητήριο είναι κατασκευασμένο από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 και παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα συντήρησης λόγω της παλαιότητάς του αλλά και της συνεχούς χρήσης από πληθώρα δημοτών.
Στον αγωνιστικό χώρο που περιλαμβάνει την κλειστή κολυμβητική δεξαμενή και τις κερκίδες των θεατών οι εργασίες που θα γίνουν είναι, μεταξύ άλλων, αντικατάσταση των βατήρων εκκίνησης με νέους, νέας τεχνολογίας κατασκευή εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα.
Οι βατήρες θα πρέπει να μπορούν να δεχτούν το νέο σύστημα εκκίνησης ύπτιου (όπως αυτό περιγράφεται στις οδηγίες της FINA) χωρίς καμία τροποποίηση ή παρέμβαση σε αυτούς κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass