Πλατεία Αγωνιστή «Ευαγγέλου Β. Κόγια»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2018 15:59

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ονομοτοδοσίας της Πλατείας επί των οδών Μουζακίου και Δημάρχου Ιατρού Ευάγγελου, στη Δυτική Επέκταση Σοφάδων σε «Πλατεία Ευαγγέλου Β. Κόγια».


Ο κ. Ευάγγελος Κόγιας βετεράνος πολεμιστής του Αλβανικού έπους του 1940 που υπερασπίστηκε με άλλους Δυτικοθεσσαλούς του 5ου Συντάγματος, το Ύψωμα 731 στα στενά της Κλεισούρας, έδωσε το παρών στην εκδήλωση συναισθηματικά φορτισμένος. Στον κ. Ευάγγελο Κόγια απένειμαν τις σχετικές αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου ΔΕ Σοφάδων και του Δημοτικού Συμβουλίου οι πρόεδροι κ.κ. Δ. Δεληγιάννης και Χ. Παπαμαργαρίτης, ενώ την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος. Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θ. Σκάρλος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης.
Παρέστησαν επίσης ο εντεταλμένος περ. σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Δημ. Τσιπίδης, υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλης Καραπιπέρης, ο Διοικητής της ΠΥ Σοφάδων κ. Γ. Νταουτάς και ο Υποδιοικητής κ. Ευαγ. Ζαβλάκας, αντιδήμαρχοι, δημ. σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Με το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Λίγο νωρίτερα ο κ. Κόγιας, με βουρκωμένα μάτια και απευθυνόμενος στη Δημ. Αρχή και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην τελετή τόνισε: «Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε. Νομίζω ότι έκανα το χρέος μου, υπερασπίζοντας τα ιδανικά της πατρίδας μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass