ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΗΝ Ε65

Aλληλεγγύη και συμπαράσταση στους αγρότες

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 17:46

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «μπλόκο» που έχουν στήσει στον Ε-65 («Δέλτα» Καρδίτσας) με την παρουσία εκπροσώπων πολλών μαζικών φορέων της περιοχής και πλήθους κόσμου.


Συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, του Εμπορικού Σύλλόγου Καρδίτσας, του Δήμου Σοφάδων (με ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου), του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Καρδίτσας, του Σωματείου Οικοδόμων Καρδίτσας, του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας Φοιτητικής Παραγωγής Βόλου, της Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Καρδίτσας, του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Καρδίτσας, του Παραρτήματος Καρδίτσας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, των Συλλόγων Γυναικών Καρδίτσας και Σέκλιζας, της  Ομάδας Γυναικών Ταμασίου (μελών ΟΓΕ).
Η συγκέντρωση άνοιξε με ομιλία του προέδρου της ΕΟΑΣΚ Βαγγέλη Μπούτα, ο οποίος κάλεσε τους Καρδιτσιώτες παραγωγούς να πυκνώσουν τις επόμενες ημέρες τον αγώνα κατά των σκληρών φορομπηχτικών μέτρων της κυβέρνησης. Επιπλέον υπογράμμισε την αποφασιστικότητα των αγροτών που βρίσκονται στις επάλξεις να συνεχίσουν τη δυναμική αγωνιστική δράση τους μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, του Εμπορικού Συλλόγου και εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συλλόγου, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Οικοδόμων και των Συνταξιούχων ΙΚΑ.
Τη συγκέντρωση έκλεισε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΑΣΚ Κώστας Τζέλλας, ο οποίος κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στην έκθεση «ΑGROTICA» στις 3 Φλεβάρη στις 12 μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass