ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Περιπατητικός διάδρομος στο πάρκο Σωτήρας

Δημοσίευση: 14 Απρ 2018 17:23

ΤΡΙΚΑΛΑ

Υπογράφτηκε χθες από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και εκπρόσωπο της εταιρείας  η σχετική σύμβαση, ύψους 49.601,71 ευρώ, για το έργο με τον τίτλο «Περιπατητικός διάδρομος για το αθλητικό πάρκο Σωτήρας».

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες για το πάρκο Σωτήρα, σε συνδυασμό με τα έργα στο «νησάκι» του Αγιαμονιώτη, πίσω από τον μύλο Ματσόπουλου, η πόλη των Τρικάλων θα διαθέτει τρία διαφορετικά πάρκα – χώρους άθλησης και αναψυχής, ελεύθερα για όλους και καταλλήλως διαμορφωμένα. Πρόκειται, όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική αρχή, για τον «δεύτερο Αη Γιώργη».

Όπως αναφέρεται από τον δήμο Τρικκαίων, μέρος της διαδροµής κατασκευάζεται παράλληλα µε τµήµα της περίφραξης του αθλητικού πάρκου, ενώ ο υπόλοιπος διάδροµος διαµορφώνεται εντός του παρακείµενου υφιστάµενου χώρου αναψυχής . Ο διάδροµος θα είναι συνολικού µήκους περίπου 1000 µ. και πλάτους 1,80 µ. Θα γίνουν οι απαραίτητες εκσκαφές και επιχώσεις, για να στρωθεί ο διάδρομος με το κατάλληλο υλικό, ενώ στη συνέχεια ο διάδροµος θα εγκιβωτιστεί αµφίπλευρα µε πρόχυτο κράσπεδο κήπου. Βεβαίως,  προβλέπεται ο φωτισµός του διαδρόµου µε την εγκατάσταση φωτιστικών σωµάτων κατά µήκος αυτού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass