Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριo της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 16:31

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) θα διενεργήσει το 4ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό της, μεθαύριο Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στη Λάρισα.

Αντικείμενο της Γ.Σ. πέραν απ’ την έγκριση των πεπραγμένων, θα είναι η χάραξη στρατηγικής του Περιφερειακού Αναπηρικού Κινήματος για την επόμενη τετραετία, η εξεύρεση τρόπων συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού καθώς και η ενδυνάμωση των Φορέων του Αναπηρικού Κινήματος Θεσσαλίας. Επίσης, η εξεύρεση πρακτικών για την καταπολέμηση του στιγματισμού και των αρνητικών στερεοτύπων για την Αναπηρία.

Το Συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινωνικής Επιτροπής (Ε.Ο.Κ.Ε.), Ιωάννης Βαρδακαστάνης, καθώς επίσης, ο γ.γ. της Ε.Σ.Α.μεΑ. και πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ., Ιωάννης Λυμβαίος και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Σ.Α.μεΑ. και πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειος Κούτσιανος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass