Υπόσχεται "Νέους Ορίζοντες" ο Παν. Νάνος

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2018 17:05

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

«Νέοι Ορίζοντες» είναι η ονομασία της νέας δημοτικής κίνησης του Διοικητή των Νοσοκομείων της Λάρισας και υποψήφιου Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου.

Η επίσημη παρουσίαση έγινε σε πολυπληθή εκδήλωση στο Παυσίλυπο της Καρδίτσας κατά την οποία μίλησαν για το νέο εγχείρημα ο καθηγητής παθολογίας, κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γιάννης Στεφανίδης και ο καθηγητής Καρδιολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου κ. Φίλιππος Τρυποσκιάδης οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον κ. Νάνο.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος πλέον Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του και σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα.

Όπως επισήμανε, ο συνδυασμός του κινείται εκτός οποιωνδήποτε κομματικών πλαισίων γι’ αυτό και συμμετέχουν σε αυτόν στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά και άνθρωποι που νοιάζονται αληθινά και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Οι «Νέοι Ορίζοντες» - πρόσθεσε - προτείνουν στους δημότες ένα άλλο ήθος και ύφος άσκησης της εξουσίας, απαλλαγμένο από ισόβιους δημάρχους και καθεστωτικές αντιλήψεις, ενώ υπογράμμισε ότι άποψή του είναι ότι οι δυο θητείες είναι υπεραρκετές για τους αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην δήμαρχος Νεβρόπολης κ. Φώτης Παπαντώνης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας κ. Κλεομένης Γιαννέλος, μέλη της Διοίκησης του ΕΒΕ Καρδίτσας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών κ Βασίλης Τσαντήλας και πολλοί δημότες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass