Εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Πρόνοιας

ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 15:36

Η Διεύθυνση Πρόνοιας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) Λάρισας, ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμόρφωσης των Κοινωνικών Επιστημόνων, αλλά και του διοικητικού προσωπικού της Διεύθυνσης Πρόνοιας, που αφορούσε στη δυναμική των διαπροσωπικών σχέσεων στον εργασιακό χώρο.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης συνεχίζεται με τους κοινωνικούς επιστήμονες που απασχολούνται στις Δομές κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Στόχος του είναι οι εργαζόμενοι να αποκομίσουν οφέλη που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν την ανθρώπινη διάσταση ενός οργανισμού ψυχικής υγείας προσλαμβάνοντάς τον ως «όλον», ο οποίος απαρτίζεται από τα ίδια τα μέλη και τις εργασιακές τους σχέσεις αλλά και να αντιληφθούν τη δημιουργικότητα ως απάντηση στην αλλαγή συνδεδεμένη με την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη, αναζήτηση γνώσης και την επιθυμία για άμιλλα. Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης συνολικά περιλαμβάνει 4 workshops των υπαλλήλων (επιστημονικών και διοικητικών) που υπάγονται στη Διεύθυνση Πρόνοιας, με έναρξη τον Οκτώβριο του 2018 και ολοκλήρωση τον Ιανουάριο του 2019. Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Αθηνά Μαρούδα – Χατζούλη, Ph.D, επικ. καθηγήτρια Ψυχολογίας, Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ, ψυχολόγος, ομαδική αναλύτρια, επόπτρια και εκπαιδεύτρια – αναλύτρια της Ε.Ε.Α.Ο. και Ο.Ψ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass