Επίσημη στήριξη Ν.Δ. σε Θ. Σκάρλο για τον Δήμο Σοφάδων

ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 15:55

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ Σοφάδων της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Αυτοδιοικητικές εκλογές και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης επισημοποιήθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο νυν Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο, δια στόματος του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Τσιάρα αλλά και του επικεφαλής εκλογικού αγώνα για τον Ν. Καρδίτσας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Κώστας Αλεξίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιούκης. Από την πλευρά του ο κ. Σπ. Ταλιαδούρος ως επικεφαλής εκλογικού αγώνα σημείωσε ότι «η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος μας είναι μια κυβέρνηση της ΝΔ. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση. Το πρώτο βήμα σ’ αυτή την προσπάθεια είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη, για τη νίκη των υποψηφίων που στηρίζει η ΝΔ υπογραμμίζοντας πως είναι αυτονόητο πως η ΝΔ στηρίζει τον επιτυχημένο Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο». Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης κ. Τσιάρας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ο μοναδικός τρόπος να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης είναι να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Μόνο με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας μπορούμε να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο. Για τον αγροτικό τομέα απαιτούνται συγκεκριμένες προτάσεις. Δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι οι κοινοτικοί πόροι θα μειωθούν. Πρέπει να υποστηρίξουμε ένα μοντέλο γεωργίας περισσότερο αποδοτικό, που θα μας βγάλει από τις τακτικές του παρελθόντος και θα δημιουργήσει πραγματικές συνθήκες ανταγωνιστικότητας. Για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργήσουμε μια σταθερή υποστηρικτική πολιτική για τον Έλληνα αγρότη». Σε ό,τι αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επισήμανε: Η ΤΑ πρέπει να εξελιχθεί, αναλαμβάνοντας ένα κομμάτι της λειτουργίας του κράτους με αναβαθμισμένο ρόλο». Αναφερόμενος στον Δήμο Σοφάδων ο κ. Τσιάρας τόνισε: «Η ΝΔ έχει καταλήξει σε στήριξη συγκεκριμένων ανθρώπων που καταξιωμένοι, που ενώνουν τις τοπικές κοινωνίες και βοηθούν να εξελιχτούν. Ένας πετυχημένος Δήμαρχος ο Θάνος Σκάρλος είναι η επιλογή που όλοι πρέπει να στηρίξουμε δυνατά. Δίνει την ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα ενότητας. Ότι η Ελληνική κοινωνία είναι ενωμένη. Θέλω και από τους Σοφάδες να στείλουμε μήνυμα ενότητας. Ξέρω ότι μπορεί να υπάρχουν παράπονα. Αν δεν ξεπεράσουμε τον εαυτό μας όμως σε αυτή την κρίσιμη στιγμή το στοίχημα θα έχει χαθεί. Ήδη δεχόμαστε μεγάλες ήττες σε εθνικά θέματα. Είμαστε μια χώρα που κυνήγα τις εξελίξεις γιατί η σημερινή κυβέρνηση δίνει τα πάντα στους πάντες για να παραμείνει στην εξουσία. Προφανώς αναφέρομαι στο όνομα της Μακεδονίας και όταν έρθει η συμφωνία Τσίπρα δεν θα την ψηφίσουμε. Είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να αντισταθούμε στην προσπάθεια διχασμού του ΣΥΡΙΖΑ». Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τη ΝΔ για την εμπιστοσύνη της, η οποία «αποτελεί ταυτόχρονα και πρόκληση. Πρόκληση τόσο προσωπική όσο και πολιτική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass