Η ΠΕΔ δώρισε όχημα μεταφοράς προσωπικού στην 8η ΕΜΑΚ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2018 17:00

Ένα αυτοκίνητο 4x4 για τη μεταφορά προσωπικού και υλικών δώρισε χθες η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας στην 8η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Η παράδοση, σε μια λιτή εκδήλωση, έγινε χθες το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία Λάρισας με τον πρόεδρο της ΠΕΔ, Γιώργο Κωτσό υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ένωσης να παραδίδει το κλειδί του οχήματος σημειώνοντας ότι «ισχυροποιούμε την άριστη σχέση και συνεργασία μας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία».

Με τον διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ, Λάμπρο Κίτσο, παραλαμβάνοντας το όχημα να σημειώνει την ικανοποίηση της Π.Υ. αφού «το όχημα είναι απαραίτητο για τις επιχειρησιακές ανάγκες της 8ης ΕΜΑΚ». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο αρχιμανδρίτης π. Αχίλλειος, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Κων. Σκούπρας, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Βασ. Καραπιπέρης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ζήσ. Μπρούζας, ο περιφερειακός σύμβουλος Απ. Μπέμπης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, η γ.γ. της ΠΕΔ, Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Τεμπών Κων. Κολλάτος, το μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Κων. Καλαμπαλίκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΕΔ Ρίζ. Κομήτσας, ο διευθυντής της ΠΕΔ, Δημ. Τσούμας, αξιωματικοί, μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 8ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες.

Το κόστος του μεταχειρισμένου οχήματος ανέρχεται στις 13.000 ευρώ, είναι τετρακίνητο, φέρει ασύρματα τηλέφωνα, χειροκίνητο περιστροφικό προβολέα καθώς και φάρο με σειρήνα. Ο κ. Κωτσός παρέδωσε τα κλειδιά στον διοικητή των Π.Υ. Θεσσαλίας και στον διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ για να παραλάβει αναμνηστική πλακέτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass