Πάνω από 20 πόντους το χιόνι στα ορεινά του νομού Καρδίτσας

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2018 15:31

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, χιονίζει συνεχώς στα ορεινά του Νομού Καρδίτσας, ακόμη και σε χαμηλό υψόμετρο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ολόκληρος ο μηχανισμός (γύρω στα 25 οχήματα συμπεριλαμβανομένων και των μισθωμένων) της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Μέχρι χθες το βράδυ το κεντρικό οδικό δίκτυο του Νομού παρέμενε ανοιχτό, αλλά στις περιοχές της Αργιθέας και των Αγράφων οι οδηγοί θα πρέπει να φέρουν μαζί τους εκχιονιστικές αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο. Το ύψος του χιονιού στη Λίμνη Πλαστήρα έχει ξεπεράσει τους 20 πόντους, ενώ στους Αυχένες Αγίου Νικολάου και Τυμπάνου έφτασε στους 30 πόντους. Στα πεδινά του Νομού είχαμε χιονόνερο και βροχόπτωση κατά διαστήματα με τα φαινόμενα να συνεχίζονται. H θερμοκρασία στην Καρδίτσα καθ’ όλη την διάρκεια της Τρίτης δεν ξεπέρασε τους 5 βαθμούς Κελσίου. Από σήμερα Τετάρτη αναμένεται βελτίωση των καιρικών φαινομένων, άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις υψηλές τιμές, αλλά και παγετός νωρίς το πρωί τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass