Κλειστά τα σχολεία λόγω ολικού παγετού στον ν. Καρδίτσας

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 15:12

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δεν θα χτυπήσει σήμερα Τρίτη το κουδούνι στα σχολεία του Νομού Καρδίτσας, καθώς λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις ημέρες σε συνδυασμό με το παγωμένο χιόνι που έχει καλύψει προαύλια και πεζοδρόμια, δημιουργούνται πολύ άσχημες συνθήκες λειτουργίας στα Διδακτήρια.

Οι Δήμοι Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου, Παλαμά, Σοφάδων και Καρδίτσας, ανακοίνωσαν χθες την απόφασή τους να αναστείλουν την έναρξη λειτουργίας όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί δεδομένου ότι αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας να πλήξει της περιοχή μας με χιονοπτώσεις και ολικό παγετό! Το τελευταίο διήμερο η θερμοκρασία στις πεδινές περιοχές κυμαίνεται από +2 (αργά το μεσημέρι) μέχρι -15 βαθμούς Κελσίου τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε ημέρας! Πάντως από την Κυριακή, ανήμερα των Θεοφανείων, οι περισσότεροι Δήμοι άρχισαν να καθαρίζουν με μηχανήματά τους τα προαύλια στα σχολεία του Νομού και να ρίχνουν αλάτι όπου αυτό απαιτείται. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ O Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι δεν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019. Παρά την προεργασία που είχε γίνει για την κακοκαιρία, ειδικά τα παλιά κτίρια αντιμετωπίζουν ζητήματα με τη θέρμανση, αν και οι καυστήρες λειτούργησαν. Έτσι, κανένα σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσει σε όλον τον Δήμο Τρικκαίων. Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ενώ κλειστά θα είναι τα άλλα ΚΔΑΠ του δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass