Τουριστική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση της Σόφιας

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2019 15:54

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σόφιας στη Βουλγαρία «HOLIDAY AND SPA EXPO» το χρονικό διάστημα από 14 έως 16 Φεβρουαρίου, όπου παρουσίασε σε πράκτορες, δημοσιογράφους και επισκέπτες τις τουριστικές προτάσεις–προορισμούς της, καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον παραπάνω τομέα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «στόχος της Περιφέρειας ήταν όχι μόνο να διατηρήσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών, αλλά να προσελκύσει τη φετινή περίοδο ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο από την τουριστική αγορά της Βουλγαρίας, καθώς η Θεσσαλία θεωρείται κοντινός και αγαπημένος τουριστικός προορισμός και συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητά ο κάθε τουρίστας στο κέντρο της Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε για μία ακόμη φορά στην έκθεση αυτή, με ένα από τα καλύτερα περίπτερα, πλαισιωμένη από μεγάλο αριθμό φορέων, ενώσεις ξενοδόχων και επαγγελματιών του τουρισμού. Θεωρώντας ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής πολιτικής, συνεχίζει πιο έντονα την προσπάθεια προβολής του τουριστικού της προϊόντος, με νέες ιδέες, καινοτομίες και με δυναμική παρουσία σε όλες τις προγραμματισμένες τουριστικές εκθέσεις και το έτος 2019. Τόσο οι επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και οι επισκέπτες της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τουριστικά πλεονεκτήματα των περιοχών της Θεσσαλίας, τις πολλαπλές επιλογές που έχει ο τουρίστας επισκεπτόμενος τη Θεσσαλία, καθώς και για τις δυνατότητες πρόσβασης μέσω των αεροδρομίων, λιμανιών αλλά και του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου. Επίσης, έλαβαν πληροφορίες και έντυπο υλικό για τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και βέβαια τις φυσικές ομορφιές όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας.

Η αγορά της Βουλγαρίας είναι μία ανοιχτή αγορά για τη Θεσσαλία και μέσω της συμμετοχής μας σε αυτή δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρηματίες και ξενοδόχους να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημιστούν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες καθώς και συμφωνίες συνεργασίας, με στόχο να δικτυωθούν και να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και ο πρέσβης της Ελλάδος στη Σόφια κ. Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση εκπροσώπησαν η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας κα Κατερίνα Γκέτσιου και η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού Π.Ε. Καρδίτσας κα Μαγδαληνή Μυργιώτη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass