Εξετάσεις οδήγησης για 74άρηδες

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2019 15:55

Ξεκινούν την Πέμπτη 21 Μαρτίου στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών- Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς για ανανέωση αδειών οδήγησης κατόχων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 74 ετών.

H Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει ότι έχει ορισθεί, με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ως αποκλειστική τοποθεσία έναρξη της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς για ανανέωση αδειών οδήγησης κατόχων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 74 ετών, η οδός Δημοκρατίας αρ. 119 στη Νεάπολη Λάρισας (στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Ψυχικής Υγείας).

Οι προς εξέταση υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα εξέτασής τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Διεύθυνσης στα τηλεφωνικά νούμερα που έχουν δηλώσει. Οι εξεταζόμενοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης (αποκλειστικά πορεία), εφόσον πριν την έναρξη της εξέτασης παραδώσουν στον εξεταστή το ΔΕΕ μαζί με τη βεβαίωση παράτασης άδειας οδήγησης που τους έχει χορηγηθεί. Σε περίπτωση απόρριψης, δεν ισχύει η ημερομηνία παράτασης της άδειας οδήγησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass