Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καταδυτικός τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2019 17:00

Η Περιφερειακή Ενωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Καταδυτικός τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο», προκειμένου να αναδείξει «την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού, ως μοχλό ανάπτυξης, σε συνδυασμό με το θαλάσσιο πάρκο» για το νησί της Αλοννήσου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 3 Αυγούστου και ώρα 10:00 στο Δημαρχείο Αλοννήσου. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει τα εξής: Χαιρετισμούς δημάρχου Δήμου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη, χαιρετισμούς επισήμων, έναρξη εργασιών ημερίδας από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Γ. Μουλά.

«Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Β. Σποράδων. Η προσβασιμότητα στην κατάδυση ως μηχανισμός προστασίας». Εισηγητής ο Σπυρίδων Ιωσηφίδης, τεχνολόγος Ιχθυολόγος Πανεπιστημίου Αιγαίου, Φορέας διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου.

«Αναπτυξιακές δυνατότητες του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο». Εισηγητής ο Άγγελος Μαγκλής, ιδρυτής και αντιπρόεδρος Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε., εταίρος του Ευρωμεσογειακού Έργου BLUMED Συντονιστής Εταίρος του «Ανω Μαγνήτων Νήσοι». Συμπεράσματα – αποφώνηση από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Γ. Μουλά.

Σχετικά Άρθρα