Νέα έργα στη λίμνη Κάρλα

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2019 17:00

Νέα έργα στη λίμνη Κάρλα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας είναι η υλοποίηση εργασιών για την προστασία τμημάτων και επαναφορά της υδραυλικής γεωμετρίας σ' αυτά της κοίτης του Συλλεκτήρα Σ6, του ρέματος Καλαμακίου, καθώς και εργασίες παρέμβασης για την προστασία πλημμυρισμού των αγροτικών εκτάσεων ανάντι και κατάντι του συλλεκτήρα Σ3 κοντά στην τάφρο 1Τ και στο χάνδακα του σίφωνα Σ1 με την τάφρο 1Τ, με διανοίξεις τάφρων, κατασκευή θυροφραγμάτων και κατασκευή μικρού αντλιοστασίου. Τα έργα αφορούν σε βλάβες στις παρακάτω θέσεις: Στον Συλλεκτήρα Σ6, στο ρέμα Καλαμακίου που καταλήγει στη συμβολή Λ11.1 και στη συνέχεια στον Συλλεκτήρα Σ3, σε αγροτεμάχια ανάντι του συλλεκτήρα Σ3, στον χάνδακα σύνδεσης του Σίφωνα Σ1 με την τάφρο 1Τ κατάντι του συλλεκτήρα Σ3 και στα δάπεδα του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κανάλια.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός: «Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας φέρνει έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τον τόπο. Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε παρεμβάσεις απαραίτητες για την καθημερινότητα των ανθρώπων της Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass