Καλές πρακτικές στον δήμαρχο Ζαχάρως

Μετέφερε ο Δημ. Παπαστεργίου για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2019 17:42

Καλές πρακτικές από τον Δήμο Τρικκαίων και συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ήταν ο διπλός στόχος της επίσκεψης του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ζαχάρως στα Τρίκαλα.

Ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, με μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και συνεργάτες του, βρέθηκαν πρόσφατα στα Τρίκαλα, συζητώντας, μελετώντας, βλέποντας, αξιολογώντας πρακτικές και δράσεις του Δήμου Τρικκαίων. Στη συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Παπαστεργίου, ο κ. Αλεξανδρόπουλος ενημερώθηκε για τα όσα έχουν υλοποιηθεί σε επίπεδο δράσεων, όχι μόνο στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά και γενικότερα της διοίκησης του Δήμου, της συνεργασίας με την κοινωνία, των πρακτικών που στοχεύουν στην ενίσχυση της συμμετοχής πολιτών και της βελτίωσης της καθημερινότητάς τους για την επόμενη περίοδο, κ.ά. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν σε ζητήματα αποκομιδής απορριμμάτων και δη για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της ΠΑΔΥΘ (Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας) Α.Ε. Με επιτόπια επίσκεψη και ενημέρωση από το στέλεχος κ. Δημ. Γιαννούχο, οι Ηλείοι ενημερώθηκαν, όχι απλώς για τον τρόπο λειτουργίας του ΧΥΤΑ και με τις νέες επενδύσεις των 35 εκατ. €, αλλά και για το γενικότερο πνεύμα σύμπνοιας πλήθους αυτοδιοικητικών από τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας τα τελευταία 25 χρόνια για ένα φλέγον θέμα πολιτισμού, το θέμα των απορριμμάτων.

ΤΡΙΚΑΛΑ ( Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass