Σύγχρονος δρόμος γίνεται η ΠΕΟ Λάρισας - Βόλου

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2019 17:10

Ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την αναβάθμιση της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση πίστωσης δαπάνης για τη δημοπράτηση της μελέτης του έργου, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ.

Η μελέτη θα περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση της οδού βάσει των σύγχρονων προδιαγραφών, τη δημιουργία παράπλευρου δικτύου για την ασφαλή κίνηση των αγροτικών μηχανημάτων και τη δημιουργία κυκλικών κόμβων στις διασταυρώσεις με τις εισόδους των παράπλευρων οικισμών, την αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού της οδού και τη σήμανσή της.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

«Προχωράμε τις διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλίας. Δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες που θα καταστήσουν μια σημαντική οδική αρτηρία της Θεσσαλίας, την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου, έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο. Ανοίγει ο δρόμος της δημοπράτησης της μελέτης του έργου, προκειμένου να προχωρήσουμε στην ωρίμανσή της και αργότερα στην ένταξη χρηματοδότησης του έργου. Το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να ενισχύσει την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας και την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων. Με σχέδιο και προγραμματισμό αλλάζουμε καθημερινά με μεγάλα και μικρά έργα την εικόνα της Θεσσαλίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass