«Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2019 16:47

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου N. Καρδίτσας, το συνδικάτο εργατοτεχνιτών, οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων N. Καρδίτσας και το σωματείο συνταξιούχων IKA N. Καρδίτσας, που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου με την οποία απηύθηναν κάλεσμα στους εργαζόμενους της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση της 2ας Οκτωβρίου, στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.


Ειδικότερα ο εκπρόσωπος κ. Σαριδάκης στην τοποθέτησή του επισήμανε μεταξύ άλλων:
«Η μαζική συμμετοχή εργαζομένων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 24 Σεπτέμβρη, έδωσε την κατεύθυνση της συνέχισης και της κλιμάκωσης του αγώνα. Να απαντήσουμε στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με το όπλο μας και την ίδια μορφή πάλης που θέλουν να καταργήσουν, δηλαδή με τα συνδικάτα μας και την απεργία. Το πολυνομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «ανάπτυξη παντού» είναι νομοσχέδιο - σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Δίνει «γη και ύδωρ» στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, την περίοδο της κρίσης, με παράλληλο τσάκισμα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα. Είναι φανερή πλέον η επιχείρηση να μπει στον γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα, η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζομένων. Η ανάπτυξή τους γκρεμίζει ό,τι άφησε όρθιο η κρίση τους! Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με δικαιώματα! Όλοι στον αγώνα! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 10:30 π.μ. – Κεντρική πλατεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass