Εκρυβαν το χασίς στο μαντρί

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2019 22:44

Στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας 40, 55 και 20 ετών στα Δελέρια Τυρνάβου προέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, όπως σημειώνεται

από την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας κατέλαβαν σε αγροτική οδό τον 55χρονο και τον 20χρονο να προμηθεύουν τον 40χρονο με ποσότητα κάνναβης, βάρους 80 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 90 ευρώ. Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, ο 20χρονος επιχείρησε να διαφύγει, απορρίπτοντας σε παρακείμενες καλαμιές την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς ακινητοποιήθηκε. Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, σε ποιμνιοστάσιο και θερμοκήπιο, ιδιοκτησίας του 55χρονου, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 8 κιλά και 693,6 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,2 μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε, έξι ναρκωτικά δισκία, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 6.290 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε κι ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass