ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ:

Δημοπρατείται μελέτη για Περιφερειακή Τρικάλων

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 17:00

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η εκπόνηση της μελέτης του έργου της Περιφερειακής Οδού Τρικάλων από το ύψος του κόμβου της Βιοκαρπέτ έως τον νέο κυκλικό κόμβο στη Γεωργική Σχολή. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη του έργου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Η μελέτη αφορά στην ανακατασκευή της υφισταμένης οδού, με τη δημιουργία ενιαίας κυκλοφορίας δύο λωρίδων ανά κατεύθυνση, στην κατασκευή παράπλευρου δικτύου από την πλευρά του σχεδίου εκτός πόλεως και κυκλικών κόμβων.

«Προχωράμε στη δημοπράτηση της μελέτης για την ανακατασκευή ενός δρόμου που ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Λαρισαίων και τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας δημοπρατούμε τη μελέτη ενός σημαντικού οδικού έργου για την πόλη της Λάρισας με το οποίο ολοκληρώνεται ο δακτύλιος της πόλης. Με συνεργασίες, σχέδιο και προγραμματισμό προετοιμάζουμε το έδαφος για την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, προκειμένου να εισέλθει σε τροχιά υλοποίησης. Με έργα ουσίας, στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών, αλλάζουμε την εικόνα της Λάρισας συγχρονίζοντας την πόλη με την εποχή μας. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό στην προσπάθεια υλοποίησης των αναγκαίων μελετών για έργα υποδομής, που χρειάζεται η Θεσσαλία του μέλλοντος» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass