Εργο οδοποιίας στο Πουρνάρι

*ΑΦΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΚΟΥΣ 8 ΧΛΜ. *Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ-ΑΙΤΗΜΑ 20ΕΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2019 22:30

Η σύμβαση ενός σημαντικού έργου για τους αγρότες της περιοχής Πουρναρίου υπογράφηκε από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ» κ. Βασίλη Καθάριο, και συγκεκριμένα του έργου που αφορά

στην κατασκευή αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Πουρναρίου. Οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση δικτύου αγροτικών δρόμων, σε συνολικό μήκος περίπου 8.000 μέτρων, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα αγροκτήματα και οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της περιοχής Κοινότητας Πουρναρίου. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στο ύψος των 310.611,41 ευρώ πλέον ΦΠΑ και θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν χωματουργικές, τεχνικές εργασίες και ασφαλτικά. Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης δήλωσε ότι «Προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Πουρναρίου, έργο που αποτελούσε τα τελευταία 20 έτη πάγιο αίτημα των κατοίκων της αγροτικής περιοχής Πουρναρίου. Η προσπάθεια ξεκίνησε από τη δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Νέσσωνος, συνεχίστηκε από την προηγούμενη δημοτική Αρχή του Δήμου Τεμπών και εμείς σήμερα υλοποιούμε αυτό το έργο. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας και βασικά θα εξασφαλισθεί η γρήγορη, απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων του οικισμού προς την αγροτική περιοχή βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους. Ως δημοτική Αρχή προτεραιότητά μας είναι η στήριξη στην πράξη της παραγωγής και των ανθρώπων της υπαίθρου, καθώς πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης, προκειμένου η χώρα να εξέλθει από την πολυετή κρίση. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας στην ενίσχυση της παραγωγής, στην αύξηση της προσβασιμότητας και στη μείωση του κόστους παραγωγής». Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρών ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass