Προωθείται η μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας

Συνάντηση Τσιάρα-Τσιάκου με Χρυσοχοΐδη

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 18:45

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
Την αναζήτηση λύσης που θα στεγάσει την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, προωθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από σχετική συνεννόηση με τον συμπολίτη υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα και τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Ειδικότερα ο κ. Τσιάρας και ο κ. Β. Τσιάκος επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στη συνάντηση οι δύο εκπρόσωποι της Καρδίτσας έθεσαν υπόψη του υπουργού το χρονίζον αίτημα της τοπικής αστυνομικής υπηρεσίας καθώς και των τοπικών φορέων να μεταστεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση σε ένα σύγχρονο κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες της. Ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για ένα εύλογο αίτημα που ουσιαστικά οδηγεί σε βελτίωση των υποδομών της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Μάλιστα έδωσε οδηγίες άμεσα ειδικό κλιμάκιο να βρεθεί στην Καρδίτσα και να εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη μεταστέγαση της υπηρεσίας. Ο συμπολίτης υπουργός Δικαιοσύνης και ο δήμαρχος Καρδίτσας ευχαρίστησαν τον υπουργό για την ταχεία ανταπόκρισή του και δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους να συμβάλουν ώστε η όλη διαδικασία να προχωρήσει γρήγορα και η μετεγκατάσταση να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατό σε ένα κτίριο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass