Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 19:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση για τη βράβευση Καρδιτσιωτών αθλητών που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό, βαλκανικό και πανελλήνιο επίπεδο, την οποία οργάνωσε στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΚ.


Την εκδήλωση χαιρέτισε εισαγωγικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος τόνισε την αξία του αθλητισμού και της συμμετοχής των πολιτών είτε στον επαγγελματικό είτε και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ακόμη δήλωσε περήφανος για τους αθλητές μας καθώς όπως είπε συμβάλλουν στο να γίνει γνωστή η Καρδίτσα στο πανελλήνιο και όχι μόνο.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής ενώ μίλησε και για κάποιες παρεμβάσεις που προγραμματίζει η Δημ. Αρχή.
Ακολούθησε σύντομη διάλεξη για την διατροφή στον επαγγελματικό αθλητισμό από τον καθηγητή του Παν/μιου Θεσσαλίας κ. Αθ. Τζιαμούρτα.
Αμέσως μετά βραβεύθηκε ο μεγάλος Ελληνας αθλητής κ. Κώστας Γκατσιούδης, Ολυμπιονίκης στον ακοντισμό, καθώς και ο Καρδιτσιώτης αθλητής κ. Βάιος Τίγκας που πέτυχε μεγάλες διακρίσεις στη σφαίρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών της Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass