Στα έργα ουσίας της ΝΔ κάποιοι βγάζουν απλά αριστερές ανακοινώσεις

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2020 22:24

Στα θετικά αποτελέσματα που είχε για τον νομό Λάρισας η επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, αναφέρεται στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος. Σύμφωνα με τον κ. Καπετάνο «η ΝΔ πραγματοποίησε στα

Φάρσαλα και στον Τύρναβο δύο εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις με πλήθος κόσμου. Ο προσκεκλημένος μας ομιλητής, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, συνομίλησε με δημάρχους του νομού μας και τον περιφερειάρχη και ενέκρινε την οριστική ένταξη στον Φιλόδημο έργων 12 εκατ. ευρώ για την πόλη της Λάρισας, 10 εκατ. ευρώ για τον Τύρναβο, 5 εκατ. ευρώ για τα Φάρσαλα, ενώ προανήγγειλε την πραγματοποίηση σύσκεψης στο ΥΠΕΣ μέσα στον Φεβρουάριο για την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος των Φαρσάλων. Η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαγγείλει την ένταξη στον Φιλόδημο έργων 1,3 δισ. ευρώ, ενώ τα δεσμευμένα χρήματα ήταν μόλις 130 εκατ. ευρώ. Ενέπαιζε δηλαδή δημάρχους και πολίτες. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχύει και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ότι όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάνει έργα ουσίας χωρίς κομματικό πρόσημο, αυτοί αρέσκονται στο να βγάζουν απλά «αριστερές» ανακοινώσεις. Η ΝΟΔΕ Λάρισας και οι ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και Φαρσάλων, ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε την ίδια ημέρα σε 2 πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις. Συνεχίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass