Δημιουργεί Υπηρεσία για ηλικιωμένους

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα για περιορισμό της πανδημίας

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2020 17:13

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού - COVID 19, βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς ομάδες των δημοτών του σ’ αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, ενισχύοντας τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, δημιουργεί νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους και όσους χρήζουν βοήθειας και αδυνατούν ή δεν τους επιτρέπεται να μετακινηθούν και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.
Οι πολίτες που έχουν ανάγκη μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2441-352.200 κατά τις ώρες 08:00 – 15:00, όπου το προσωπικό του Δήμου θα καταγράφει και θα αξιολογεί το αίτημα και θα βοηθάει στην επίλυση καθημερινών ζητημάτων όπως: θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης, επείγουσες συνδιαλλαγές με τα ΚΕΠ (αιτήσεις – πιστοποιητικά κ.λπ.).
Ο Δήμος συστήνει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ώστε με ψυχραιμία, χωρίς πανικό να λύνονται με τη στήριξη του προσωπικού του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα τα ζητήματα της καθημερινότητας.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τα υπηρεσιακά τηλέφωνα, ολόκληρη η ομάδα διοίκησης του Δήμου τίθεται στη διάθεση των δημοτών καθώς προχώρησε στη δημοσίευση των κινητών κινητά του Δημάρχου, των αντιδημάρχων και του εντεταλμένου συμβούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass