Ηπια προσαρμογή στο «εξοδόχαρτο»

ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2020 22:36

Ηπια προσαρμογή στο «εξοδόχαρτο» και για την Ελασσόνα, μετά τα μέτρα αυστηρού περιορισμού της κυκλοφορίας που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση και την απόλυτη «καραντίνα» που «τρέχει» πια στη χώρα μας. Οι Ελασσονίτες, στη χθεσινή πρώτη μέρα

εφαρμογής των νέων αυστηρών μέτρων φαίνεται πως «έδειξαν χαρακτήρα», δείχνοντας πως ήταν καλά «διαβασμένοι» και προετοιμασμένοι για τη σωστή εφαρμογή των μέτρων και τους απαραίτητους ελέγχους από τα αστυνομικά όργανα. Ελέγχους με συστάσεις πραγματοποιούσαν συνεργεία από άνδρες – γυναίκες του Α.Τ. Ελασσόνας σε διαφορετικά σημεία της πόλης, στην Κεντρική πλατεία, στη διασταύρωση του Δρυμού, στη διασταύρωση της Τσαριτσάνης, αλλά και στις εξόδους της πόλης και σε κυκλοφοριακούς κόμβους της περιοχής. Με πρωτοβουλία και συνεργασία του Α.Τ. Ελασσόνας και του Δήμου Ελασσόνας προετοιμάστηκαν (εκτυπώθηκαν) τα ειδικά έγγραφα μετακίνησης, που προωθήθηκαν προς διανομή στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας. Πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν τον απλό και εύκολο (για πολύ κόσμο) τρόπο εξασφάλισης άδειας μετακίνησης μέσα από το SMS στο 13033 . Περισσότερες ήταν οι άδειες, οι χειρόγραφες και υπογεγραμμένες από τον ίδιο τον χρήστη, στο απλό λευκό χαρτί. Και βέβαια και πολύς κόσμος με τη βεβαίωση μαζί του για τη μετακίνηση των εργαζομένων και με τις άλλες βεβαιώσεις. Οι λίγοι, που κυκλοφορούσαν βιαστικά στην πόλη, έδειχναν ψύχραιμοι αποδεχόμενοι τα νέα μέτρα, παρά τις δυσκολίες, την προσωρινή ταλαιπωρία και την απαραίτητη προσαρμογή τους σε αυτά. «Μακάρι να είναι όλο αυτό που ζούμε, για το καλό μας», σχολίασε με νόημα στην «Ε», βιαστικός περιπατητής.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass