Διανομή τροφίμων σε 3.000 δικαιούχους στον Δήμο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 10 Απρ 2020 17:00

Μεγάλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για την στήριξη κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Αυτές τις ημέρες , προχωρά στη διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας.

Η όλη προσπάθεια αφορά περίπου 3000 δικαιούχους οι οποίοι είτε είναι ενταγμένοι στο ΤΕΒΑ είτε είναι άποροι. Σε ότι αφορά τη γεωγραφική κάλυψη η διανομή αφορά όλο το Δήμο Καρδίτσας τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά. Να σημειωθεί ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν, εξαιτίας της πανδημίας, η δημοτική αρχή προχωρά σε διανομή των τροφίμων και των άλλων ειδών, πόρτα – πόρτα ώστε να μην προκύψουν ζητήματα συγχρωτισμού. Οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι κ. Αριστ. Σπάνιας και Ουρ. Σούφλα συντονίζουν την όλη προσπάθεια σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του “Βοήθεια στο Σπίτι” και πολλούς ακόμη εργαζομένους του Δήμου που μετέχουν στην όλη προσπάθεια ώστε τα τρόφιμα να διανεμηθούν έγκαιρα στην πόλη. Συνολικά έχουν συγκροτηθεί 12 ομάδες οι οποίες κάνουν τη διανομή. Επίσης σε συνεργασία με τους προέδρους των χωριών θα γίνει διανομή και στα 33 χωριά του Δήμου.

Στο χώρο από τον οποίο ξεκινά η διανομή βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αριστοτέλης Σπάνιας, Γιώργος Μάττας, Σπύρος Κουρτεσιώτης και Ουρανία Σούφλα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass