Ζητά απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη 2020

Η Ενωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2020 15:02

Την απαλλαγή των Πολιτιστικών Συλλόγων-μελών της από τα δημοτικά τέλη του 2020 ζητάει από όλους τους Δήμους η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, «ως ελάχιστη συνεισφορά στο ρόλο και την προσφορά τους».


Ειδικότερα, στην σχετική επιστολή της Ένωσης επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Οι πρωτόγνωρες και τόσο δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, εδώ και μήνες, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και έχουν εντείνει το κλίμα της ανασφάλειας σε πολλούς τομείς. Δυστυχώς ούτε ο χώρος του πολιτισμού κατάφερε να μείνει αλώβητος από όλη αυτή την κατάσταση αφού ένα πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων χρειάστηκε να ακυρωθεί, το έργο όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων διεκόπη και κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει το παραμικρό για το επόμενο διάστημα που ισχύουν τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της μετάδοσης και εξάπλωσης του κορονοϊού.

Έτσι, οι 220 συνολικά Πολιτιστικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στον Νομό μας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλές οικονομικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα όχι απλά να δυσκολεύονται να επαναλειτουργήσουν αλλά αρκετοί από αυτούς να θέτουν ζήτημα επιβίωσης. Για τον λόγο αυτό, και με τη βεβαιότητα ότι όλοι σας αναγνωρίζετε τον πολύπλευρα σημαντικό ρόλο του πολιτισμού και την τεράστια δύναμή του, αιτούμαστε την απαλλαγή όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων-μελών μας από τα δημοτικά τέλη του 2020 ως ελάχιστη συνεισφορά στο ρόλο και την προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες και όχι μόνο. Σας καλούμε να θέσετε το αίτημά μας αυτό σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων σας και είμαστε σίγουροι ότι θα δείξετε τη δέουσα ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν όλοι αυτοί οι Σύλλογοι».

(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass