Οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Πορτή

Καίριες παρεμβάσεις της ΠΕ Καρδίτσας

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2020 15:30

Ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 178.000 ευρώ, που δίνει πλέον οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Τ.Κ. Πορτής του Δήμου Μουζακίου, ολοκληρώθηκε μετά από τις απαραίτητες παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος επισκέφτηκε το έργο με την πρόεδρο της Τ.Κ. Πορτής κα Χριστίνα Τριανταφύλλου και τον κ. Λεωνίδα Μάμαλη από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.
«Το συγκεκριμένο σημείο παρουσίαζε σοβαρή επικινδυνότητα για τα διερχόμενα οχήματα λόγω κατολισθήσεων. Η Π.Ε. Καρδίτσας με στοχευμένες παρεμβάσεις και εργασίες που περιλαμβάνουν εκσκαφές και κατασκευή επιχώματος, κατασκευή και τοποθέτηση φρεατοπασσάλων, κατασκευή οπλισμένου τοίχου αντιστήριξης και τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος, ολοκληρώνει ένα έργο που ήταν απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος με νέο ασφαλτοτάπητα, μήκους 300μ. περίπου», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.
«Ολοκληρώνουμε μεγάλα έργα, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς μας. Στόχος μας η γρήγορη, αλλά κυρίως ασφαλής διακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Αυτή είναι άλλωστε και η πάγια θέση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Να είμαστε δίπλα στον πολίτη δίνοντας λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς του», πρόσθεσε ο κ. Νούσιος.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass